Services

Motoronderhoud
Voor zowel onderhoud als het winterklaarmaken van uw motor(en) biedt Jachtwerf Weesp de juiste mensen. Wij maken gebruik van diverse lokale en regionale leveranciers en waar nodig zal zelfs de fabrikant geraadpleegd worden.

Onderhoud en reparatie’s
Op onze jachtwerf zijn alle nodige faciliteiten aanwezig om zelf aan uw schip te werken, u kunt er ook voor kiezen om uw onderhoud en reparatie door ons uit te laten voeren.

Schilderwerk
Goed schilderwerk is het behoud van uw boot, wij adviseren een ieder dan ook tijdig beschadigingen en/of slijtage plekken aan te herstellen. Jachtwerf Weesp faciliteert in al het nodige herstel-, schilder- en onderhoudswerk aan buiten-, binnen- en onderwaterverfsystemen. Tevens leveren wij producten (verf & schildersmateriaal) van diverse merken voor alle soorten en maten schepen van alle materialen. Een goede verflaag op uw schip is niet alleen belangrijk voor het behoud van uw boot maar is ook een lust voor het oog en verhoogt het vaargenot.

Polyester & gelcoat
Voor al het polyester en gelcoatwerk kunt u ook bij ons terecht, onze vakmensen zullen in goed overleg met u het vaartuig weer volledig herstellen. Ook voor het verrichten van poets- en polijstwerk bieden wij de juiste mensen.

Techniek
Een modern schip is tegenwoordig voorzien van vele technieken, al deze elektrische, hydraulische en werktuigtechnische installaties hebben tijdig aandacht nodig. De winterstallingsperiode is het ideale moment om uw schip weer eens volledig te servicen en alle installaties na te kijken. Het zijn vaak dure en soms ingewikkelde installaties waar alleen vakmensen verstand van hebben, Jachtwerf Weesp faciliteert u hier volledig in en wij zorgen zo weer voor een goede start van het nieuwe vaarseizoen.